Duurzaam ondernemen

Duurzaam energie besparen

Door een persoonlijke interesse voor duurzaamheid, energiebesparing en een voorliefde voor innovatieve maatwerkoplossingen heeft Hennie zich ontwikkeld tot voorloper op het gebied van toepassing van nieuwe duurzame technieken in de bouw. Met het idee dat wonen en energiegebruik over 10 jaar al een compleet ander perspectief laat zien, wil hij al ‘zijn’ woningen klaar maken voor die toekomst. Met minimale investeringen en vol overtuigingskracht weet hij opdrachtgevers te overtuigen ook hun projecten hierop voor te bereiden.

Duurzaam innoveren

Door de aanleg van aansluitingen en het reserveren van ruimte voor een warmtepomp, norm-overstijgende isolatie, specifieke installaties etc. Met name door deze passie voor kwalitatief en innovatief bouwen is Hennie vaste partner voor overheden en instanties in het realiseren van complexe projecten met veel technische en financiële randvoorwaarden.

Duurzaam vakmanschap

Hennie zoekt en vindt samen met zijn mensen naar de optimale balans. Als leerbedrijf, met continu leerlingen op locatie, biedt hij bovendien de garantie dat de kennis, de kunde en het vakmanschap behouden blijft en overgedragen wordt. Daarmee wordt ook het belang van duurzaam innovatief bouwen doorgegeven aan de volgende generatie vakmensen.